about

De studio

“In mijn studio leg ik in het maanlicht de laatste hand aan mijn nieuwe collectie. Mijn ogen glinsteren. Dit is het. Ik zie perfectie in mijn schetsen en vormen. Alles valt samen. Iets nieuws is ontstaan. Ik voel de kracht van de toekomstige draagster en visualiseer het podium waar zij zichzelf mag laten zien. Het podium voor de gouden vrouw.”

Met een grote passie voor schoonheid, ontwerp ik artistieke producten met een ziel. Mijn liefde voor elegantie, esthetiek en design zorgen ervoor dat ieder ontwerp uniek is. Mijn goudsmeden brengen de sieraden vervolgens tot leven. Van schets tot fysiek product. Ieder sieraad behandel ik als een kunstwerk.

Code of conduct (gedragscode)

Ik werk samen met getalenteerde vakmensen in binnen- en buitenland. Op basis van mijn ontwerpen volgen ze hun hart en creëren ze sieraden die de ultieme vrouwelijkheid van Donna Dorée etaleren en aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Als onderneming onderschrijven wij de Amfori BSCI-gedragscode. Wij zetten ons in voor principes, binnen onze invloedssfeer, en voldoen aan onze verantwoordelijkheid om mensenrechten en het milieu te respecteren.

Meer weten over het materiaal en de verzorging van jouw sieraad?

Wanneer je bij Donna Dorée een sieraad koopt, ontvang je een item van goed edelmetaal dat jaren meegaat en van generatie op generatie doorgegeven kan worden. Een duurzame trend op het gebied van sieraden.

yes please!