‘All eyes on you’ met onze showstopping bruidssieraden

‘All eyes on you’ met onze showstopping bruidssieraden

In de wereld van bruiloften draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring, een dag waarop jij de spotlight verdient. Bij Donna Dorée weten we precies hoe we jouw bruiloftslook naar een hoger niveau kunnen tillen, en niets doet dat beter dan onze statement oorbellen. Recentelijk hadden we de eer om deel te nemen aan een adembenemende circusbruiloft, geïnspireerd door The Greatest Showman, die nu schittert in het Bruid & Bruidegom Magazine.
Zoals Britney Spears zong: "All eyes on me in the center of the ring, just like a circus" — dat is precies hoe jij je zult voelen met onze exclusieve bruidssieraden.

Word de ster van jouw eigen show

Of je nu droomt van een traditionele ceremonie of een extravagante circusbruiloft, de juiste bruidssieraden set kunnen je transformeren tot de stralende ster van de dag. Onze statement oorbellen zilver zijn niet zomaar accessoires; ze zijn ontworpen om alle ogen op jou gericht te houden. Met hun verfijnde glans en elegante ontwerp vangen ze het licht en versterken ze elke beweging die je maakt. Op een dag waar jij centraal staat, verdienen jouw statement oorringen dezelfde aandacht.

‘The greatest wedding’; Donna Dorée in het Bruid en Bruidegom Magazine

De circusbruiloft die in het magazine wordt gepresenteerd, is een explosie van kleur, avontuur en pure vreugde. De setting in Circus Palasso te Den Bosch was adembenemend: van zwevende bruidstaarten tot suikerspinstations en sprankelende cocktails. Maar wat deze bruiloft echt bijzonder maakte, was hoe elk detail — van het licht tot het decor & van de jurk tot de oorbellen — perfect samenvloeide om een totaalplaatje van glamour en magie te creëren.

Het artikel in het magazine benadrukte het belang van het complete plaatje voor een bruid, van de jurk tot de gouden bruidssieraden. Onze Circe en Gaia oorbellen, de uitgelichte sieraden in het Bruid Magazine, zijn hier een perfect voorbeeld van. Met hun elegante, goudkleurige ontwerp tillen ze elke bruid naar een hoger niveau van elegantie en verfijning. Deze oorbellen zijn ontworpen om op te vallen, net zoals de bruid dat mag doen op haar grote dag.

Spread met oorbellen van Donna Dorée in Bruid en Bruidegom Magazine

Klanten over Circe:

Miranda: “Wat een prachtige oorbellen! Grote eyecatchers, maar niet zwaar! Hiermee loop je echt te shinen. Al vele complimenten gehad. Gewoon een fantastisch ontwerp, en erg smaakvol uitgevoerd. Bedankt Donna!”

Ilona: “De oorbellen zijn werkelijk prachtig! Ze zijn perfect qua grootte en licht gewicht, een ware eyecatcher.”

Gouden statement oorbellen

Klanten over Gaia:

Rosa: “Door mijn vriend werd ik verrast met de fantastische Gaia oorbellen van Donna Dorée. De oorbellen zijn van een supermooi en kwalitatief goed materiaal gemaakt. Het zijn grote hangers maar ze zijn erg licht om te dragen. Ze zijn perfect te combineren met verschillende looks.”

Taika: “Al een jaar draag ik de Gaia oorbellen bijzonder graag! Ze zijn licht, mooie kwaliteit, bijzonder en heel chique.” 

Gouden statement oorbel

Ontdek meer over onze bijdrage aan deze betoverende shoot

Deze samenwerking heeft opnieuw bevestigd wat we bij Donna Dorée altijd al wisten: de juiste sieraden kunnen een bruiloft én je trouwoutfit transformeren. Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer tips over hoe je de perfecte sieraden kiest voor jouw speciale dag, lees dan zeker ook onze eerdere blogpost Hoe kies je de juiste sieraden voor een bruiloft? Hierin delen we nog meer inzichten over hoe je je bruiloftslook tot in de puntjes kunt perfectioneren.

Wil jij Donna Dorée ook aanbieden in jouw bruidsmodezaak?

Ben jij bruidsmodeontwerper of eigenaar van een bruidsmodezaak en wil je jouw klanten iets bijzonders bieden? Donna Dorée sieraden zijn de perfecte aanvulling op elke bruidscollectie. Onze unieke en betoverende stukken zorgen ervoor dat elke bruid zich zelfverzekerd en stralend voelt op haar grote dag.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe jij Donna Dorée kunt integreren in jouw aanbod en samen met ons jouw klanten kunt laten schitteren als de ster van hun eigen show. ✨

Vorig artikel