Donna Dorée in VOL Magazine; een ode aan de curvy vrouw en 'bold moves in fashion'

Donna Dorée in VOL Magazine; een ode aan de curvy vrouw en 'bold moves in fashion'

In een wereld waarin mode vaak gefocust is op een eenzijdig schoonheidsideaal, is het belangrijk om de veelzijdigheid van vrouwelijkheid te vieren. Bij Donna Dorée omarmen we de kracht, schoonheid en diversiteit van alle vrouwen.
Daarom zijn we trots dat onze Female Figures sieradencollectie te zien is in VOL Magazine, the one & only glossy voor curvies!Cover VOL Magazine Lente Zomer 2024

De kracht en schoonheid van de curvy vrouw

De mode-industrie heeft lange tijd een beperkt beeld van schoonheid gepromoot, waarin vaak weinig ruimte was voor diversiteit. Maar vandaag de dag eisen vrouwen over de hele wereld hun plek op.
VOL Magazine geeft deze vrouwen de erkenning die ze verdienen. Het tijdschrift viert vrouwelijke vormen en promoot inclusieve mode die recht doet aan de veelzijdigheid van 1001 vrouwenlichamen.

Bij Donna Dorée delen we deze visie. Onze Female Figures collectie is ontworpen met de gedachte dat schoonheid geen maat of vorm kent. Onze sieraden zijn er om de innerlijke kracht en schoonheid van élke vrouw te accentueren, ongeacht haar maat. Dát is inclusieve mode in haar puurste vorm: mode of accessoires die voor iedereen toegankelijk is. Sterker nog, ik hoop dat naast heel veel vrouwen óók mannen – of iedereen die zich aangesproken voelt – met onze sierlijke vrouwelijke statement oorbellen willen pronken!Spreads VOL Magazine Donna DoréeSpread Donna Dorée sieraden VOL Magazine

Een collectie voor iedereen

De Female Figures collectie van Donna Dorée is niet alleen een modecollectie; het is een viering van diversiteit. Of je nu curvy bent, petite, of ergens daartussenin, onze sieraden zijn ontworpen om elke vrouw te laten stralen.
De collectie is geïnspireerd door de tijdloze kracht van vrouwen uit de mythologie en vertaalt naar moderne, draagbare kunstwerken.

Elk sieraad in deze collectie is met zorg ontworpen om niet alleen je outfit te verrijken, maar ook een gevoel van zelfverzekerdheid en elegantie te bieden. De statement sieraden zijn een herinnering aan de kracht die in elke vrouw schuilt, en nodigen je uit om deze kracht te omarmen en te vieren.

 

Statement oorbellen

In Vol Magazine zijn onze Rhea en Circe statement oorbellen uitgelicht en die willen we hier kort introduceren. Deze statement pieces zijn niet alleen een eerbetoon aan de Griekse godinnen waar ze naar zijn vernoemd, maar ook aan de veelzijdige kracht van vrouwen.

  • Circe Oorbellen: geïnspireerd door de godin van transformatie. Deze oorbellen zijn perfect voor de vrouw die zichzelf steeds opnieuw uitvindt en haar kracht laat zien. Deze oorbellen zijn ideaal voor fashion liefhebbers die houden van een opvallend en stijlvol accessoire.
  • Rhea Oorbellen: geïnspireerd door de godin van vruchtbaarheid. Deze oorbellen belichamen de vloeiende stroom van het leven en zijn ideaal voor de vrouw die harmonie en evenwicht zoekt in haar stijl en leven.

    Wil je meer lezen over de betekenis achter deze collectie? Check het hier.


Beide ontwerpen zijn gemaakt om de unieke schoonheid van elke vrouw te benadrukken en haar te helpen zich krachtig en zelfverzekerd te voelen, ongeacht de gelegenheid.

De Female Figures collectie, gepresenteerd in VOL Magazine, is een stap in de richting van een inclusievere modewereld waarin elke vrouw zich mooi en krachtig kan voelen. Vier jezelf, omarm je kracht, en straal met Donna Dorée.

Ontdek de volledige Female Figures collectie en vind jouw perfecte sieraad!

Fotograaf: Eric van den Elsen
Styling: Femke Huiberts voor EQLS Agency
Assistant Styling: Amina Qadiri
Haar en make-up: Evelyn Dupuy

Vorig artikel Volgend artikel