Donna Dorée in Tulp magazine; een kleurrijke fashion shoot in Antwerpen

Donna Dorée in Tulp magazine; een kleurrijke fashion shoot in Antwerpen

Bij Donna Dorée zijn we altijd op zoek naar manieren om onze prachtige sieraden op de meest artistieke wijze te presenteren. Zo zijn ze namelijk ook ontworpen! En daarom zijn we extra trots om te delen dat onze sieraden schitteren in een exclusieve publicatie in het Tulp Magazine, Lente | Zomer editie 2024.

Deze bijzondere shoot vond plaats in het bruisende Antwerpen en is mogelijk gemaakt door een getalenteerd team van professionals.

Fashion shoot in Antwerpen met Donna Dorée sieraden

Artistieke magie

Deze kleurrijke shoot toont niet alleen de schoonheid van Antwerpen, maar ook de tijdloze elegantie, artistieke flair en veelzijdigheid van de Donna Dorée sieraden. Onze stukken zijn zorgvuldig geselecteerd door styliste Femke Huiberts, die de sieraden op een manier heeft gestyled die elke vrouw kan inspireren om haar eigen unieke stijl te omarmen.

Voor ons ben jij, gouden vrouw, de muze. Onze ontwerpfilosofie is eenvoudig: we ontwerpen met veel liefde en passie artistieke sieraden van hoge kwaliteit voor een krachtig publiek. Elk artistiek sieradenontwerp van Donna Dorée is een ‘work of art’, een weerspiegeling van oerkracht, ultieme vrouwelijkheid en elegantie.

Donna Dorée gouden Circe oorbellen in Tulp Magazine
Circe oorbellen
Donna Dorée gouden Rhea oorbellen in Tulp Magazine
Rhea oorbellen

Laat je inspireren

De huidige ‘Female Figures’ collectie bestaat uit statement oorbellen en elk sieraad vertelt haar eigen unieke verhaal, maar nú is het jouw beurt om er jouw eigen verhaal van te maken… Laat je inspireren door de prachtige beelden uit Antwerpen en ontdek de volledige collectie in onze webshop. Trakteer jouw ‘innerlijke’ Donna op haar eigen muzische sieraad.
Donna Dorée vermelding in Tulp Magazine 2024

The making off…

Neem ook een kijkje achter de schermen met de ‘making off’ reportage achterin het magazine. Het is extra leuk om te zien hoe het eraan toeging tijdens deze magische shoot. Van het eerste concept tot de laatste finishing touch – het volgende getalenteerde team zorgde voor deze prachtige plaatjes.

The making off Fashion Shoot in Antwerpen
Fotograaf: Hanne Fransen
Model: Leonie Holler - Touché Models
Make-up: Michelle Braspennincx
Hair: Ismahan Obenali
Styling: Femke Huiberts
Productie: Othmane Ait Hassou & Denny Stam 
~ Tulp Magazine
Tulp Magazine Lente | Zomer Editie 2024
Vorig artikel Volgend artikel