Donna Dorée's eerste magazine publicatie in VROUW Glossy

Donna Dorée's eerste magazine publicatie in VROUW Glossy

Met trots kunnen we aankondigen dat Donna Dorée haar eerste magazinepublicatie heeft gehad in het gerenommeerde VROUW Glossy magazine, een onderdeel van De Telegraaf. In de uitgave van oktober 2023 schitterde Heleen van Royen met onze prachtige gouden Rhea oorbellen. Deze bijzondere publicatie in VROUW is extra speciaal voor ons, omdat het bekend staat om haar eerlijke, persoonlijke verhalen en überhaupt de naam 'VROUW' draagt, wat het het perfecte platform maakt voor Donna Dorée's debuutpublicatie.

Heleen van Royen draagt gouden Rhea oorbellen van Donna Dorée
Een ode aan de vrouw

Ontwerpfilosofie en missie

Bij Donna Dorée geloven we dat elke vrouw een ‘Gouden Vrouw’ is. Onze ontwerpfilosofie is eenvoudig: we creëren met liefde en passie artistieke producten waarmee we jouw schoonheid en elegantie willen versterken.

Onze sieradencollecties, zoals de Female Figures collectie, zijn ontworpen als een eerbetoon aan de veelzijdigheid, kracht en schoonheid van de vrouw. Het is een ode aan de vrouw in al haar verschijningsvormen.

Heleen van Royen draagt Donna Dorée

De Female Figures collectie

De Female Figures collectie bestaat uit statement oorbellen die elegantie, verleiding en kracht uitstralen. Elk juweel is een waar kunstwerk, met een basis van sterling zilver 925. De gouden Rhea oorbellen, gedragen door Heleen van Royen, zijn een iconisch en populair stuk uit deze collectie. Ze symboliseren de eeuwige stroom van tijd en generaties, vertaald naar Art Deco belijning en een sierlijke meedeinende rok.

De betekenis van Heleen van Royen voor Donna Dorée

Heleen van Royen belichaamt de waarden waar Donna Dorée en de Female Figures collectie voor staan. Haar krachtige en veelzijdige persoonlijkheid past perfect bij de boodschap die wij met onze sieraden willen uitdragen. Heleen's keuze om de gouden Rhea oorbellen te dragen in VROUW is een enorme eer voor ons merk. Het benadrukt de verbinding tussen de sieraden van Donna Dorée en de vrouw die ze draagt – sterk, elegant en authentiek.

Donna Dorée in Vrouw Glossy Magazine - Heleen van Royen draagt Rhea oorbellen

Populariteit van ons merk onder bekend Nederland

Deze publicatie in VROUW is een belangrijke mijlpaal voor Donna Dorée. Het laat zien dat ons merk erkend en gewaardeerd wordt door prominente figuren en toonaangevende media in Nederland. Het benadrukt de kwaliteit en de schoonheid van onze ontwerpen, en het inspireert ons om door te gaan met het creëren van stijlvolle en elegante sieraden die de persoonlijkheid en schoonheid van elke vrouw versterken. Onze boodschap voor alle dragers blijft: "Laat je bescheidenheid thuis, voel je krachtig en betover je publiek met jouw juweel."

Conclusie

Donna Dorée’s eerste publicatie in VROUW Glossy markeert een spannende stap in ons groeiende succesverhaal. We zijn dankbaar voor de steun van onze klanten en partners en kijken uit naar toekomstige mogelijkheden om onze ontwerpen te delen met een breder publiek.

Blijf ons volgen voor meer spannende updates en prachtige sieraden!

Vorig artikel Volgend artikel