Koninklijke ambities en de impact van media-aandacht op ons merk

Koninklijke ambities en de impact van media-aandacht op ons merk

Het afgelopen jaar is een bijzonder jaar geweest voor Donna Dorée. Ons sieradenmerk, dat symbool staat voor vrouwelijke kracht en schoonheid, heeft grote stappen gezet, mede dankzij een prachtig persmoment. In 2023 verscheen ons verhaal in verschillende landelijke en regionale online en offline media, waaronder De Ondernemer, indebuurt Breda, BN De Stem, Peel en Maas, Eindhovens Dagblad en Brabants Dagblad.

Donna Dorée in de krant - Indebuurt Breda BN De Stem

Hare Majesteit Koningin Máxima en de Gaia oorbel

Het hoogtepunt van deze media-aandacht was zonder twijfel het streven om Koningin Máxima de unieke Gaia oorbellen te laten dragen op haar 52e verjaardag. De Gaia oorbel, met zijn gelaagde ontwerp en krachtige uitstraling, is een ode aan vrouwelijke oerkracht en past perfect bij de uitstraling van onze Koningin.

Máxima op haar 52ste verjaardag met onze Gaia oorbellenHare Majesteit Koningin Máxima op haar 52e verjaardag. Het had zo mooi kunnen zijn... (Deze foto is uiteraard niet authentiek, maar nagebootst en geleend van Linda.nl. Ze droeg onze oorbellen helaas nóg niet.)

De waardering voor onze bijzondere sieraden

Hoewel Máxima de oorbellen prachtig vond werd ons verteld, konden ze helaas niet worden aangenomen door ons Koningshuis vanwege de regelgeving rondom geschenken boven de 50 euro. Een teleurstelling, maar ook een bevestiging van de kwaliteit en aantrekkingskracht van onze ontwerpen. We ontvingen zelfs een persoonlijk telefoontje en briefje van het Koningshuis met de complimenten voor onze sieraden.

Deze media-aandacht heeft een enorme impact gehad op Donna Dorée. De bekendheid van ons merk is aanzienlijk gegroeid en we hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen die zich aangetrokken voelen tot onze duurzame en iconische sieraden. Onze collectie, bestaande uit stukken die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven, heeft een bredere waardering gekregen hierdoor.

Het zou een droom zijn als Máxima Donna Dorée zou dragen

Ondanks dat Máxima onze oorbellen niet kon aannemen, blijft de droom leven dat onze Koningin ooit Donna Dorée zal dragen. Misschien vindt onze Koningin of een van haar dochters ooit haar (online) weg naar Donna Dorée. Onze deur staat in ieder geval altijd open.

Koningshuisdeskundige Josine Droogendijk heeft haar weg al gevonden naar Donna Dorée

We zijn verheugd te zien dat Koningshuis- en royaltydeskundige Josine Droogendijk haar weg naar Donna Dorée al wel heeft gevonden. Ze heeft onze Gouden Circe oorbellen al meerdere keren gedragen op televisie, onder andere bij Omroep Max en Libelle TV. Haar keuze voor onze sieraden bevestigt de kwaliteit en aantrekkingskracht van Donna Dorée, en we zijn trots om te zien dat onze ontwerpen gedragen worden door krachtige vrouwen in de media.

Koningshuideskundige Josine Droogendijk draagt Donna Dorée bij Omroep Max

Duurzaamheid en kwaliteit bij Donna Dorée

Onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit blijft onverminderd sterk. Bij Donna Dorée gebruiken we alleen de beste materialen zoals zilver en goud, die niet alleen een statement maken, maar ook comfortabel zijn om te dragen. We willen dat onze klanten zich speciaal voelen met sieraden die geen sporen achterlaten, behalve een blijvende indruk.

Ontdek onze eigen collectie

Ben je benieuwd naar de sieraden die Koningin Máxima en Josine Droogendijk hebben betoverd? Bekijk dan hier onze ‘Female Figures’ collectie en andere iconische stukken op onze website. Ontdek hoe Donna Dorée je kan helpen je eigen podium te pakken en je innerlijke schoonheid en kracht te versterken.

Sluit je aan bij de Donna Dorée familie

Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwerpen en speciale aanbiedingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
En volg ons op Instagram om deel uit te maken van de Donna Dorée community.

Volgend artikel