Hoe kies je de juiste sieraden voor een bruiloft?

Hoe kies je de juiste sieraden voor een bruiloft?

Bij een bruiloft draait alles om de details. Of je nu de bruid bent of een bruiloftsgast, het kiezen van de juiste sieraden kan je hele look maken of breken.

Bij Donna Dorée begrijpen we hoe belangrijk het is om die perfecte balans te vinden tussen elegantie en persoonlijkheid. Lang is het zo geweest dat de jurk de show mocht stelen (en dat mag ze nóg steeds!) en 'less is more' de regel was.
Maar sommige bruiden willen graag 'more is more'.
Neem bijvoorbeeld de iconische Iris Apfel, die zei: ‘More is more and less is a bore.’ Met andere woorden, je jurk mag de show stelen, maar daar hoeft het niet op te houden. Want... je schoenen, je sieraden, je make-up, je hoed, je jasje of boa… Je complete outfit mag er zijn!

Bij Donna Dorée zien we de toevoeging van statement sieraden ook zo. Het zijn sieraden om je podium mee te pakken. Je mag eruit springen. De spotlight mag op jou gericht zijn en zéker op jóuw trouwdag!

De magie van een unieke bruiloft

Als je samen op jullie dag je podium wilt pakken is een uniek georganiseerde bruiloft een goed idee. Wat dacht je van een bruiloft in een theater setting (leuk weetje… zo ben ik zelf getrouwd!), een festival weekend bruiloft, een vintage glamour bruiloft, een beach party bruiloft, een bohemian forest bruiloft, een romantische fairytale bruiloft en ga zo maar door…

Maar stel je eens voor: een grootse tent, kleurrijke lichtjes, acrobaten in de lucht en een sfeer van pure vreugde en avontuur. Wat is er unieker en magischer dan een bruiloft in een circus? 🎪✨
Op 18 december 2023 had ik het voorrecht om deel te nemen aan een fantastische bruiloft-shoot in het Circus Palasso te Den Bosch, volledig georganiseerd door Nadja Meulensteen van Stylingbaas. Hier kwam alles samen: bruiloftssferen, kleur, leven, plezier, schoonheid en natuurlijk als aanvulling de prachtige oorbellen uit de Female Figures collectie van Donna Dorée om het geheel af te maken.

Met een groot team hebben we een enorme prestatie neergezet, en de resultaten zijn werkelijk betoverend! Video edit door The Lost Visuals. Verdere credits zie video.

Bijzondere sieraden op een bijzondere bruiloft

Een unieke bruiloft met een bijzonder concept vraagt ook om speciale outfits, iets dat net zo magisch en opvallend ingevuld kan worden als de setting zelf.
Onze statement oorbellen in goud of zilver voegen een extra dosis glamour toe aan een betoverende look. Ze vangen het licht perfect en laten je stralen zodat jij in de spotlight komt te staan. Onze missie bij Donna Dorée is dan ook om elke vrouw te laten stralen op haar speciale dag en deze oorbellen zijn dan de kers op de bruidstaart! 💍✨

Ten huwelijk vragen met vintage gouden ring

Maak je look af met een mooie vintage ring

Naast onze statement oorbellen kun je je bruid vantevoren ten huwelijk vragen met een uniek stuk uit onze vintage ringen collectie. Óf je maakt je look compleet op jullie trouwdag met een prachtig pareltje uit diezelfde collectie. Ieder stuk vertelt zijn eigen verhaal en voegt een uniek element toe aan je bruiloftsoutfit. Deze ringen zijn perfect om je persoonlijke stijl en de magie van de dag te benadrukken.

Vintage ringen kunnen een mooie toevoeging zijn aan je outfit

Voor de bruiloftsgasten; voeg een vleugje glamour toe

Als bruiloftsgast wil je er natuurlijk óók fantastisch uitzien. Ook jij kan op zo’n unieke dag kiezen voor statement oorbellen of een opvallende cocktailring van Donna Dorée. Afhankelijk van het thema van de dag of het weekend kies jij je outfit en je sieraden.

Bij Donna Dorée streven we ernaar om elke bruiloft, van klassiek tot excentriek, te voorzien van de perfecte sieraden. Of je nu op zoek bent naar bruiloft sieraden goud, bruiloft sieraden zilver, of een complete bruiloft sieraden set, wij hebben de inspiratie en de stukken om jouw look compleet te maken.

Onze Circe oorbellen zijn bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor bruiden die een statement willen maken. Deze prachtige goudkleurige oorbellen zijn niet alleen een eyecatcher, maar ook een symbool van elegantie en verfijning. Ze zorgen letterlijk en figuurlijk voor een complete transformatie.

Circe oorbellen in goud van Donna Dorée

Waarom kies je als bruid of bruiloftstgast voor Donna Dorée?

Bij Donna Dorée geloven we dat sieraden meer zijn dan alleen accessoires; ze zijn een verlengstuk van je persoonlijkheid en een manier om je unieke stijl te uiten. Onze sieraden zijn ontworpen om jou in je kracht te zetten. Van onze statement oorbellen tot onze verfijnde vintage ringen, elk stuk is ontworpen of uitgezocht om jou te laten stralen op je speciale dag.

Of je nu een bruid bent die droomt van een magische dag in het circus of een gast die er prachtig uit wil zien zonder de bruid te overschaduwen, Donna Dorée heeft de perfecte sieraden om je look compleet te maken. ✨

Laat het ons zeker weten als wij je kunnen helpen om jouw magische dag nog stralender te maken, of tag ons - @donnadoree - in jouw speciale wedding-outfit!

Donna Dorée oorbellen en vintage ring voor de bruid
Vorig artikel Volgend artikel